Child 10 Award, vinnare nr 6

CHRISTOPHER & DAVID Mikkelsen,  REFUNITE, DANMARK

mikkelssen

”Efter år av att försöka övertala stora organisationer att samarbeta, beslutade vi att lansera vår egen plattform.”

Krig, Konflikter and Naturkatastrofer tvingar människor in flykt from SINA nertill. 50 Miljoner AV Dessa Flyktingar ÄR BARN (UNICEF: s uppgift)! För ATT hjälpa människor ATT hitta Igen varandra har under Bröderna Mikkelsen skapat en digital plattform as kan-användas via Mobiltelefoner and Datorer. Iden Bygger in ATT-de flesta har under Mobiltelefoner and ATT människor mår Bäst AV ATT ”aga” sökandet. Varje månad hittar ca 100-150 familjer varandra GENOM REFUNITE.

 

This Veckan arbetar jag, in Uppdrag AV Pondus Kommunikation , Med Child 10 Award *. Barn 10 grundades AV Sophie Stenbeck Family Foundation and Reach for Change i Syfte ATT uppmärksamma and prisa personer as arbetar FÖR ATT förbättra villkoren FÖR utsätta barn runtom i Världen. Konferensen OCH galan, SOM ager rom in Grand Hôtel i Stockholm 6-8 november, ar Ett Fantastiskt Initiativ as möjliggör Fortsatt Arbete FÖR Dessa gräsrotsorganisationer. Årets pristagare ÄR vārdā ATT hyllas about and about Igen. Därför Vill Jag presentera dem i tur och ORDNING FÖR ATT synliggöra deras Arbete.

(* Min uppgift ÄR Att skriva manus / regissera ceremonin.)