Child 10 Award, vinnare nr 5

ABDUL MANAFF KEMOKAI,  Defence for Children , Sierra Leone

Abdul.png

”Uppskattningsvis sjuttio procent av barnen vi hjälper är gatubarn eller barn på flykt. Dessa barn behöver assistans. ”

I Sierra Leone also över 50 000 gatubarn. Manga tvingas till barnarbete, prostitution OCH kriminalitet. Istället FÖR Stöd from myndigheter Blir Barnen anklagade and utfrysta. Defence for Children  bistår Med social and juridisk Hjälp för Barn as jag STAR konflikt Med lagen. De fokuserar in de Barn som Inte Får gå i skolan, SOM rymt hemifrån, SOM utnyttjats sexuellt. Nu belönas Abdul Manaff Kemokai MED 10 000 dollar för SITT Arbete.

 

 

 


This Veckan arbetar jag, in Uppdrag AV Pondus Kommunikation , Med Child 10 Award *. Barn 10 grundades AV Sophie Stenbeck Family Foundation and Reach for Change i Syfte ATT uppmärksamma and prisa personer as arbetar FÖR ATT förbättra villkoren FÖR utsätta barn runtom i Världen. Konferensen OCH galan, SOM ager rom in Grand Hôtel i Stockholm 6-8 november, ar Ett Fantastiskt Initiativ as möjliggör Fortsatt Arbete FÖR Dessa gräsrotsorganisationer. Årets pristagare ÄR vārdā ATT hyllas about and about Igen. Därför Vill Jag presentera dem i tur och ORDNING FÖR ATT synliggöra deras Arbete.

(* Min uppgift ÄR Att skriva manus / regissera ceremonin.)