Dubbla premiärer med super-woman-karaktärer!

Intensiv och inspirerande premiärvecka avklarad:

Tisdag, premiär 1: BE YOUR OWN PIONEER. Petra Malm, f.d elitsoldat, föreläser om stress, mental träning och hälsa. Som första kvinna någonsin klarade Petra uttagningstesterna till spjutspetsen av militära förband i världen: Särskilda Operationsgruppen, SOG. Nu föreläser hon om sin hisnande resa från Kiruna via flera års militärtjänst i Afghanistan, TV-uppdrag i Chile till mentala prövningar i isvaken och träningsladan hemma på gården. ⭐️ Tack Petra för ditt förtroende att jag fick ”dramatisera” och coacha dig i din inspirerande föreläsning som hade premiär i tisdags och nu ska turnera över hela världen. Du är en av de starkaste människor jag känner! #pambypetra #pamontour #beyourownpioneer

Foto: PAM

Fredag, premiär 2: O/ROLIGT LIV, en clownföreställning av och med Charlotte Lindmark. Om bråddjup smärta och högtflygande glädje i en galen men helt rimlig livsprocessbetraktelse. Charlotte Lindmark har i flera år skrivit och spelat föreställningar som turnerat runt om i landet. ⭐️ Tack Charlotte för ditt förtroende att jag fick ”dramaturgisera” och regissera dig i denna lysande monolog. Du är en av de modigaste människor jag känner! #oroligtliv #clownenknubb #gluggproduktion

Nu är det helg! ❤️