CHILD 10 AWARD 2016, vinnare nr 2

JOSEFA Condori Quispe,  PERU

Joefa.png

”Jag vill ge alla dessa flickor en möjlighet att få barndom hade jag aldrig.”

Manga Flickor from landsbygden i Peru Skickas AV Sina familjer tills städerna FÖR ATT Leva och arbeta as hembiträden HOS välbärgade familjer. Flickorna Hamnar docka OFTA i situationer as närmast beskrivs as slavliknande. De  arbetar from morgon till kväll SJU Dagar i Veckans, lider AV undernäring and utsätts FÖR Sexuella övergrepp.

Josefa startade Organisationen Caith FÖR ATT hjälpa flickorna ATT Komma ur situationen. Caith erbjuder Bl.a. tillfälligt Eller långsiktigt Boende, Formell utbildning, hälsovård, Flickornas juridisk Vägledning and program as skarpare självkänsla, Kulturella identitet och förståelse FÖR Sina Mänskliga rättigheter. Manga AV Flickorna Talar Bara ursprungsbefolkningens språk, OCH Kommer OFTA papperslösa, DVS Utan de dokument as KRAVs FÖR ATT de SKA FA sjukvård Eller gå i skolan.

This Veckan arbetar jag, in Uppdrag AV Pondus Kommunikation , Med Child 10 Award *. Barn 10 grundades AV Sophie Stenbeck Family Foundation and Reach for Change i Syfte ATT uppmärksamma and prisa personer as arbetar FÖR ATT förbättra villkoren FÖR utsätta barn runtom i Världen. Konferensen OCH galan, SOM ager rom in Grand Hôtel i Stockholm 6-8 november, ar Ett Fantastiskt Initiativ as möjliggör Fortsatt Arbete FÖR Dessa gräsrotsorganisationer. Årets pristagare ÄR vārdā ATT hyllas about and about Igen. Därför Vill Jag presentera dem i tur och ORDNING FÖR ATT synliggöra deras Arbete.

(* Min uppgift ÄR Att skriva manus / regissera ceremonin.)