September 2016, skördemånad

N_Vit-sv.png

Det gäller att försöka spela med så många strängar på sin lyra som överhuvudtaget är möjligt. Visst? Vilka skördeveckor det just varit! Att lägga ner mycket tid och engagemang ger frukt, det är tydligt. För att inte tala om vad det ger att samarbeta med kompetenta och kreativa människor. 😉

Här är goda jobbnyheter från den senaste veckan:

  • Boken om Väven i final för Svenska Publishingpriset. Boken är i final i kategorin ”Årets praktverk”. På uppdrag av Pondus Kommunikation var jag med och skapade konceptidé, dramaturgi och texter till denna flera hundra sidor tjocka, galet formsnygga bok.
  • Designhögskolan i Umeå har rankats som etta i världen.Både prestigefyllda Red Dot Institute och iF rankar skolan vid Umeå universitet som bästa designutbildning i Europa och världen. På denna prisade skola har jag lyckan att undervisa elever från hela världen i presentationsteknik.
  • Brytiga Böcker anställer fler. Ett viktigt projekt som använder barnlitteratur till att förebygga diskriminering och trakasserier bland barn i åldrarna 3-12 år. Nu är det bestämt att projektet (som finansieras av Arvsfonden) utökar personalstyrkan och att jag ska vara en av pedagogerna. ❤
  • Lyckad premiär. Jag hade tillsammans med Charlotte Lindmark en fantastisk premiärhelg av föreställningen UNDER [är jag] BAR. Pjäsen ska nu gå på turné.

644501759042528