Sommarlovet är slut, nu börjar det roliga! 

Verklighet vs snapshat. En ”skojaktivist” är jag enligt Stina Wollter. Och nu sitter denna skojande aktivist på bussen till Luleå för att repa pjäsen Under [är jag] bar. Mitt-i-livet-projektet som jag gör tillsammans med kollegan @charlottelindmark. Vi har hittills varit producenter och författare. Nu ska vi bli regissörer o skådespelare. För om fyra veckor är det premiär. Allt material är framtaget av oss (utom ”hattarna” som skapas av @brytningsfel) och vi kommer stiga och/eller falla tillsammans. Det är skitläskigt men så befriande roligt. Återstår att se om vi lyckas med våra intentioner. Om vi når dit vi vill. Och om publiken står ut med att två medelålders kvinnor har roligt. Som på gott och ont gjort allt själva. Som skojar om könsorgan, traditioner och patriarkat. Som lovar att blotta sig. Som lovar galenskap och ilska på en upptäcktsfärd söderöver. 

Men hur det än går är jag så oändligt tacksam för att min familj ger mig detta utrymme. Att vi i vårt hem har lyckats skapa så hög takhöjd. Att var och en av oss – till och med jag, kvinnan/mamman – får leka, skapa, prova sina vingar. Oavsett om det innebär kraschlandning eller måntur. Med mina fyra grabbar i ryggen klarar jag vadsomhelst. 💃🏽🙏🏽💪🏽 #mammamia #underärjagbar

Fel
Den här filmen finns inte