FÖRBÄTTRA DIN PRESENTATIONSTEKNIK!

Skaffa dig ny inspiration och användbara verktyg för att bli en god talare.

Kursinnehåll: I denna workshop ges fördjupad kunskap om hur du på ett övertygande och entusiasmerande sätt presenterar ett budskap. Du som deltagare får genom individuell och kollektiv coachning möjlighet att utveckla din närvaro på scenen samt insikt i kroppsspråkets, rösthanteringens och blickens betydelse. Vi går igenom utvecklingsmöjligheter gällande materialval, dramaturgi, förberedelser och efterarbete. Vi varvar teori med praktiska övningar.

bild.png

Inga kurser kommer att hållas under 2017. Återkommer nästa år.

 

Antal deltagare: Max 10 personer.
Nivå: I ditt yrke ingår att presentera och hålla föredrag. Kursen vänder sig till dig som är relativt van talare men som ser att det finns saker i ditt framförande som du kan utveckla och förbättra.
(Om du känner dig osäker på vilken kursnivå som passar dig bäst, tveka inte att höra av dig.)
Upplägg: 2 st förmiddagar. Kl 8-12.
Lokal: –
Kostnad: 3500 kr/ person inkl moms. I priset ingår kursmaterial och fika.
Anmälan: –

Kommentarer från tidigare kursdeltagare:
– Mia är inspirerande! Jag kände mig peppad med henne som kursledare.
– Mycket bra och konkret kurs och väldigt inspirerande.
– Denna kurs kommer komma till användning, både i utbildningar, föreläsningar och livet för övrigt.
– Bra övningar!


Mia
Kursledaren Mia Westin – Vem är jag?
Jag har använt teaterns verktyg för utveckling, utmaning och skapardriv sedan jag var 7 år. Yrkesvalet var därför ganska givet och jag har arbetat professionellt med teater som regissör, skådespelare och dramatiker i över tjugo år.

Förutom proffsen har jag regisserat och väglett amatörer i alla åldrar: från förskolebarn upp till gymnasieelever, unga musikalstuderande och vuxna. Jag arbetar som konferencier, moderator och regisserar galor.

Sedan 2009 tillhandahåller jag kurser i presentationsteknik för arbetsplatser och privatpersoner, vilket idag utgör en stor del av Smart Framförandes konsultuppdrag. Exempel på återkommande organisationer som anlitar mina pedagogiska tjänster i presentationsteknik: Umeå kommun, Länsstyrelsen, Bildmuséet, Designhögskolan, IOGT-NTO, Sensus, Norrlandsoperan, Handelskammaren m.fl.

%d bloggare gillar detta: