VÅGA TALA INFÖR PUBLIK!

Nu är det din tur att byta ut rädsla mot glädje och stolthet!

Kursinnehåll: I en kurs med regissören, skådespelaren och presentationscoachen Mia Westin får du grundläggande nycklar till hur du skapar trygghet för dig och din publik. Du får vägledning i att kommunicera med hjälp av ögonkontakt, kroppsspråk och rösthantering. Med diskussioner, improvisation och dramapedagogiska övningar utmanar vi våra mentala begränsningar i en trygg miljö. Kursledaren har mer än tjugo års erfarenhet av att lära och leda människor upp på scenen.

klipp13
Våga tala!

 

Inga kurser kommer att hållas under 2017. Återkommer nästa år.

Antal deltagare: Max 8 personer.
Nivå: Workshopen vänder sig till dig som känner obehag när du ska presentera något inför en publik. Du upplever rädslan som ett hinder och är beredd att göra något åt det.
(Om du bara är lite nervös, men ändå ofta talar inför publik kan du välja kurs ”Förbättra din presentationsteknik”. Kontakta mig ifall du är osäker vilken nivå du ligger på!)
Upplägg: 6 tillfällen á 1,5 timme.
Datum: –
Tid: kl 16:30-18.
Lokal: –
Kostnad: 2950 kr/ person inkl moms.
Anmälan: –


Mia

Kursledaren Mia Westin – Vem är jag?
Jag har använt teaterns verktyg för utveckling, utmaning och skapardriv sedan jag var 7 år. Yrkesvalet var därför ganska givet och jag har arbetat professionellt med teater som regissör, skådespelare och dramatiker i över tjugo år.

Förutom proffsen har jag regisserat och väglett amatörer i alla åldrar: från förskolebarn upp till gymnasieelever, unga musikalstuderande och vuxna. Jag arbetar som konferencier, moderator och regisserar galor.

Sedan 2009 tillhandahåller jag kurser i presentationsteknik för arbetsplatser och privatpersoner, vilket idag utgör en stor del av Smart Framförandes konsultuppdrag. Exempel på återkommande organisationer som anlitar mina pedagogiska tjänster i presentationsteknik: Umeå kommun, Länsstyrelsen, Bildmuséet, Designhögskolan, IOGT-NTO, Sensus, Norrlandsoperan, Handelskammaren m.fl.

%d bloggare gillar detta: