DRAMATURGI OCH STORYTELLING!


Det är dags att skapa berättelser som väcker publikens engagemang!

Kursinnehåll:
 I den här utbildningen går vi igenom de byggstenar du behöver för att skapa presentationer som engagerar. Du får teoretiska och praktiska färdigheter i hur du ska disponera ditt manus så att publiken lyssnar till vad du har att säga. Kursledaren Mia Westin har skrivit ett flertal teatermanus och arbetat som copywriter på kommunikationsbyrå. Med inspiration från Hollywood och det antika dramat ger Mia deltagarna användbara verktyg för lyckade föredrag. Vi varvar teori med praktiska övningar.

klipp2

Inga kurser kommer att hållas under 2017. Återkommer nästa år.

 

Antal deltagare: Max 10 personer.
Nivå: Kursen vänder sig till dig som känner att du behöver nya verktyg för att skapa manus med dynamisk disposition – oavsett om du är nybörjare eller van presentatör. Du har ett arbete där du skapar presentationer, föredrag, artiklar, reklam, kommunikationsmaterial eller annat där syftet är att fånga en publik.
Upplägg: 2 st halvdagar.
Tid: kl 13-17.
Lokal: –
Kostnad: 3500 kr/ person inkl moms. I priset ingår kursmaterial och fika.
Anmälan: –

Kommentarer från tidigare kursdeltagare:

– Jag kände mig avslappnad med Mia som kursledare, hon får en att göra sånt man inte trodde att man kunde!
– Jag är jätteglad att jag gick kursen och skulle gärna göra om det igen!
– En mycket intressant dag. Jag blev peppad och vill ha mer!


Mia
Kursledaren Mia Westin – Vem är jag?
Jag har använt teaterns verktyg för utveckling, utmaning och skapardriv sedan jag var 7 år. Yrkesvalet var därför ganska givet och jag har arbetat professionellt med teater som regissör, skådespelare och dramatiker i över tjugo år.

Förutom proffsen har jag regisserat och väglett amatörer i alla åldrar: från förskolebarn upp till gymnasieelever, unga musikalstuderande och vuxna. Jag arbetar som konferencier, moderator och regisserar galor. Under åren 2012-2015 jobbade jag som copywriter och projektledare på Pondus Kommunikation.

Sedan 2009 tillhandahåller jag kurser i presentationsteknik för arbetsplatser och privatpersoner, vilket idag utgör en stor del av Smart Framförandes konsultuppdrag. Exempel på återkommande organisationer som anlitar mina pedagogiska tjänster i presentationsteknik: Umeå kommun, Länsstyrelsen, Bildmuséet, Designhögskolan, IOGT-NTO, Sensus, Norrlandsoperan, Handelskammaren m.fl.

%d bloggare gillar detta: