AKTUELLA KURSER

Inga kurser kommer att hållas under 2017. Återkommer nästa år.

 

 

VÅGA TALA INFÖR PUBLIK!
Undviker du helst situationer där du förväntas tala inför publik? Du kanske känner ängslan som skapar begränsningar för dig, både privat och i ditt yrke? Då kan en kurs med Smart Framförande hjälpa dig att hitta ett mer avslappnat och lustfyllt förhållningssätt till presentationer och föredrag. Under 6 st tillfällen i vår utmanar vi våra begränsningar med målet att flyga högt! 

Läs mer här.


 

FÖRBÄTTRA DIN PRESENTATIONSTEKNIK!
I ditt yrke ingår att då och då presentera och hålla föredrag. Du är en van talare men känner samtidigt att du inte riktigt vet hur du ska förbättra eller förnya dina framföranden?  Då kan en kurs med Smart Framförande ge dig inspiration och användbara verktyg. Under två förmiddagar i maj får du vägledning som kanske tar dig till hela vägen till nästa TED Talk?! 

Läs mer här.


 

DRAMATURGI OCH STORYTELLING!

Du kanske har tröttnat på tråkiga föreläsningar som känns informations-tunga och linjära? Oavsett om du skriver texten till din egen föreläsning eller manus till en film, en bok, en artikel eller något annat så kan det vara till hjälp hur man berättar en god historia. Denna kurs med Smart Framförande ger dig teoretiska och praktiska färdigheter i hur du ska disponera ditt manus. Under två eftermiddagar utvecklar vi färdigheter som får vår publik att skratta och gråta!

Läs mer här.

 

presentation kurser